Firma Rehberine Kayıt için Tıklayın
|
AMAN EKMEK KATKI MADDELERı
Hamur ve ekmek niteliğini düzeltmek, Fermantasyon ve gözenek oluşmasını arttırmak, Hamurun asidini arttırmak, Bayatlamayı geciktirmek, Ekmek hatalarını ve hastalıklarını düzeltmek, Besin değerini arttırmak,Yoğurmaya karşı toleransın artması,Su kaldırma oranının yükselmesi,Dinlendirme ve son fermantasyon esnasında gaz tutma kabiliyetinin artması,Son fermantasyon süresinin azda olsa kısalması,Hacim artışı ,Daha elastik tektür(doku yapısı) ve daha iyi gözenek,Yan kabukların daha güçlü olması ve böylece istifleme kolaylığı sağlar.Dinlenme kabiliyetinin artması daha az ufalanma meydana gelmesi,BıR Telefonla ücretsiz ürün teslimatı yapılır... ...
Adres: ÜMRANıYE
istanbul
Firma Yetkilisi:
Telefon:
Fax:
cep:
Bu Firmaya
2351 Kez Bakıldı
|
|
Ürünler [0]
|
|
Galeri [0]
|
|
Web adresi yok
|
|
Yorumlar [0]
|
|
|
Yardım
|
Bu firma ile iletişime geçmek için "Mesaj Gönder" linkini kullanarak hızlı mesaj gönderebilirsiniz.
Ana veya alt kategorilere dönmek için üstte kategori adlarına tıklayınız.
|
|