|
Firma Rehberine Kayıt için Tıklayın
|
ersel çadır
Daha sonra izcilikte alüminyum çubuklu çadır kullanılmaya başlanmıştır. Bu çadır tipleri daha yüksek boylarda kurulabildiğinden hala içinde oturulması gereken veya mutfak işlemlerine yönelik olarak kullanılmaktadır.
Çadır tiplerinde son yıllarda büyük gelişmeler olmuş ve fiberglas çubukların iç içe geçmesiyle kurulan kubbe "dome" tipi çadır tipi ortaya çıkmıştır. Yeni tip çadırların hem kullanımı rahat hem de kurulması çok kolaydır. Ayrıca çok hafiftirler. Faaliyet amacıyla da değişik çadır türleri mevcuttur.
Bunlar branda, tente tipi büyük çadır veya demir, alüminyum profilden yapılan ve üstüne naylon geçirilerek kapatılan büyük çadır çeşitleridir. Bu tip çadırların hem taşınması hem de kurulması oldukça zordur. Ancak uzun süreli kamplarda her hava koşulunda faaliyetlerin yapılabilmesi için gereklidir.
Çadır rüzgar ve yağmuru dışarıda, sıcak havayı içeride tutar. Çadırın dış tabakası sağlam ve sıkı olmalı, en güçlü yağmur ve rüzgarı bile geçirmeyecek kalitede olmalıdır. ıç çadır daha gevşek, terlemeyi engelleyecek, sıcağı içeride tutup havalandırmayı mümkün kılacak bir maddeden yapılmalıdır.
ıç ve dış çadırların birbirine değmesini önlemek gerekir aksi taktirde ısı kaybı ve dış çadırın altında terleme oluşur ve iç çadıra damlayabilir. Çadır altına geçirmez bir altlık dikerek, içeri su girmesini engellemeye çalışır.. Çadır ürünleri çok amaçlı ve çok yönlü kurulur.
Çok amaçlı kullanılan çadır ürünleri:
Membran çadır: Çok kubbeli olup eğlence, restoran ve ...
Adres: Fetihtepe Mah. Eser Sokak No: 64-A Okmeydanı - şişli - ıSTANBUL
istanbul
Firma Yetkilisi:
Telefon:
Fax:
cep:
Bu Firmaya
2697 Kez Bakıldı
|
|
Ürünler [0]
|
|
Galeri [0]
|
|
Yorumlar [0]
|
|
|
Yardım
|
Bu firma ile iletişime geçmek için "Mesaj Gönder" linkini kullanarak hızlı mesaj gönderebilirsiniz.
Ana veya alt kategorilere dönmek için üstte kategori adlarına tıklayınız.
|
|
|

|
|
|