Yıldız Enerjiye Hoşgeldiniz


Yıldız Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

 2010 yılında kurulmuş fotovoltaik enerji üretim sektöründe faaliyet gösteren üretim ve hizmet firmasıdır. Yıllık 1,3 GW güneş paneli üretim kapasitesiyle Avrupa ve Türkiye’nin en büyük güneş paneli üretim firmasıdır. Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Uzak Doğu’da da 2009 yılından bu yana güneş paneli üretimi gerçekleştirmektedir.

image

Güneş Enerji Sistemleri Hakknda Daha Detaylı Bilgi İçin Bizimle İletişime Geçebilirsiniz.

Yıldız Enerji ile Kalite

Son Teknoloji Sistemkleri Yıldız Enerji ile Yakalayın

Projelendirme

İklim şartlarına ve alanın statik yapısına uygunluğu ekibimiz tarafından tüm detayları ile incelenerek hazırlanmaktadır.

Planlama ve Tedarik

Projenizi hayata geçirirken ihtiyaç duyulan tüm malzemeleri en kaliteli ve güvenilir bir merkezden size sunuyoruz.

Üretim

Yıldız Enerji olarak en yüksek kalite standartlarında ürettiğimiz ürünleri güven ve tecrübe ile hizmetinize sunmaktayız.

Çevre Dostu Sonsuz Enerji

Çatınızdan Gelir Elde Edin

Güneş sisteminde yer alan dünyamızın en büyük ve sınırsız olan kaynağı güneştir. Sınırsız ve doğal olan bu kaynağı en verimli şekilde kullanmak ve gelecek nesillerimize daha temiz bir dünya bırakmak için siz de çatınızdan gelir elde edebilirsiniz.

Tek Kaynağı Güneş

Çatınızdaki sonsuz enerjiyle doğayı kirletmeden elektrik kullanabilirsiniz. Fotovoltaik panel olarak da adlandırılan güneş panelleri, ışığı güce, yani elektriğe dönüştüren paneller olarak tanılandırılmaktadır. Güneşten gelen ışığın bu paneller üzerine düşmesiyle özel yapıları sayesinde fotovoltiak etkiyle güneş enerjisinden elektrik üretimi gerçekleşir.

10+ Yılı Aşkın Tecrübe

ISO 9001 Sertifika

24/7 Destek

Dilediğiniz zaman

Garantili Çalışmalar

Memnuniyet Garantili

Bilgi ve Destek