Bes Yaşam Sağlık

Bireysel Emeklilik Sistemi Bes , Yaşam ve Sağlık Sigortası. Risklerinizi Yönetmenize Hayallerini Gerçekleştirmenize Yardımcı Oluyoruz.

3 Kelimeyle Kafa Rahatlığı »   Bes Yaşam Sağlık

Kişiye özel bireysel emeklilik planı, yaşam ve sağlık sigortası. Risklerinizi yönetmenize hayallerini gerçekleştirmenize yardımcı oluyoruz. Bes Yaşam Sağlık
Allianz Sağlık Sigortası
Bes
Bes
Tamamlayıcı Sağlık Sigortası
Size Özel Sağlık Sigortası İle
Bireysel Emeklilik Sistemi
 

3 Kelimeyle Kafa Rahatlığı »   Bes Yaşam Sağlık

Hemen Teklif Alın







    Emeklilik yıllarınızdaki beklentilerinizi karşılayın. birikimleriniz Allianz yatırım fonlarında değerlenirken %30’a devlet desteğini alabilirsiniz

    Yatırım fırsatı yanında geleceğe bıraktığınız miras. Finansal olarak size güvenen insanları korumanın en az maliyetli yollarından biri

    Salgın hastalıklar sağlık sigorta kapsamında Dr. Allianz, ek hizmetler, check-up, diş bakım, diyetisyen, psikolojik destek ayrıcalıkları

    Hemen Teklif Alın







      Hemen Teklif Alın







        3 Kelimeyle Kafa Rahatlığı

        Bes Yaşam Sağlık

        Bireysel Emeklilik sistemi, Yaşam Sigortası, Sağlık Sigortası Uzmanlarımız ile risklerinizi yönetmenize hayallerini gerçekleştirmenize yardımcı oluyoruz.

        • Primlerin ötesini inceleyin. Teminat ve yüzdeleri kontrol edilmeli,
        • Sağlık teklifiniz poliçeleşirken teklif süresi içinde hakların korunması için T.C. numarası ve doğum tarihi ile teklif alınmalı,
        • Teklifinizde “Ömür Boyu Yenileme Garanti Değerlendirmesi”  olması istenmeli.

        Salgın hastalıkları kapsayan, check-up, Dr. Allianz dahil ayrıcalıkları bulunan “Sağlık Sigortası Teklif Formu”

        Size Özel, Teminat ve Fiyat Kombinasyonunu Oluşturmanıza Yardımcı Oluyoruz

        • Primlerin ötesini inceleyin. Teminat ve yüzdelerini kontrol edilmeli,
        • Sağlık teklifiniz poliçeleşirken teklif süresi içinde hakların korunması için T.C. numarası ve doğum tarihi ile teklif alınmalı,
        • Teklifinizde “Ömür Boyu Yenileme Garanti Değerlendirmesi” olması istenmeli.

        Salgın hastalıkları kapsayan, check-up, Dr. Allianz dahil ayrıcalıkları bulunan “Sağlık Sigortası Teklif Formu”

        • Bordro İle Ücret Alıyorsanız,
          Poliçe makbuzunuz ve daha sonraki ödemelerinizin alındı belgelerinin bir kopyasını, çalıştığınız işyerinin muhasebe servisine ilgili ayda vermeniz yeterlidir.
        Ömür Boyu Yenileme Garantisi
        Ömür Boyu Yenileme Garantisi
        Sağlık poliçenizde “Ömür Boyu Yenileme Garantisi” hakkı kazanıldıktan sonra, sizin talebiniz olmadıkça ortaya çıkan hastalık ve rahatsızlıklardan ötürü teminat kapsamı daraltılamaz, teminat limitleri düşürülemez.

        Sigortalı katılım payları artırılamaz ve sigorta teknik esaslarında ve özel şartlarda sigortalı aleyhine değişiklik yapılmaz. böylece çıkan hastalıklardan ötürü hastalık ek primi veya istisna, tazminat ek primi uygulanmaz.

        Ömür Boyu Yenileme Garantisi
        Ömür Boyu Yenileme Garantisi

        İstediğiniz süre boyunca sigorta şirketinin sağlık sigortası planı ürünü dahilinde “Ömür Boyu” yenilenmesi taahhüdüdür. Sağlık sigortanızı kesintisiz olarak devam ettirmeniz halinde 3. yılın sonunda değerlendirilir.

        Sizin talebiniz olmadıkça ortaya çıkan hastalık ve rahatsızlıklardan ötürü teminat kapsamı daraltılmaz, limitleri düşürülmez, sigortalı katılım payları artırılmaz ve sigorta teknik esaslarında ve özel şartlarda sigortalı aleyhine değişiklik yapılmaz. Böylece çıkan hastalıklardan ötürü hastalık ek primi veya istisna, tazminat ek primi uygulanmaz.

        Beyannameye tabi iseniz, poliçe makbuzunuzun ve daha sonraki ödemelerinizin tutarını gelir vergisi beyannamesi’nde belirtmeniz yeterlidir.

        Yıllık gelir vergisi beyannamesi veren mükellefin ödeyeceği ölüm, kaza, sağlık, hastalık, sakatlık, işsizlik, analık, doğum ve tahsil primleri, (Primin gelirin elde edildiği yılda ödenmiş olması ve ücret geliri elde edenlerin üctretlerinin safi tutarının hesaplanması sırasında ayrıca indirilmemiş bulunması kaydıyla), beyan edilen yıllık gelirin %15’ini ve yıllık olarak asgari ücretin yıllık tutarını aşmayacak şekilde indirilebilecektir.

        Bordro ile ücret alıyorsanız, poliçe makbuzunuz ve daha sonraki ödemelerinizin alındı belgelerinin bir kopyasını, çalıştığınız işyerinin muhasebe servisine ilgili ayda vermeniz yeterlidir.

        İndirim konusu yapılacak primlerin toplamı, ödendiği ayda elde edilen ücretin %15’ini ve yıllık olarak asgari ücretin yıllık tutarını aşamayacaktır. Yıl içinde asgari ücret tutarında meydana gelebilecek değişiklikler, indirim yapılacak tutarların hesabında dikkate alınacaktır.

        Hızlı ve Yüksek Standartlarda Hizmet

        Hızlı ve Yüksek Standartlarda Hizmet

        Artık Doktorunuz 7/24 En Yakın Arkadaşınız

        Sağlığınızla ilgili herhangi bir konuda, herhangi bir hastalık belirtisi olduğunda çekinmeden arayabileceğiniz ve derdinizi rahatça anlatabileceğiniz güvenilir bir arkadaş…

        Dr. Allianz, Allianz Sağlık Sigortalılarına Özel Bir Hizmettir.

        Acil durumda ambulans yönlendirilmesi,
        tıbbi danışma verilmesi (İlaç verilmez, tanı konulmaz), yakınlarında bulunan uygun ve kaliteli kurum ya da hekimlere yönlendirilmesi.

        Tahlil gerekiyorsa örneklerin randevu ile evden alınması (İstanbul, Ankara ve İzmir’de) şeklindedir.

        Gerekli durumlarda eve muayene için doktor yönlendirilmesi. (Sadece İstanbul’da )

        Dr. Allianz
        Ankara Acente Sigorta