• img
    SC DEKORASYON
  • img
    KALİTELİ DETAYLAR
  • img
    MOBİLYA ÇÖZÜMLERİ

Hakkımızda

Kurulduğu günden bu yana, ahşap dekorasyon üretiminde yurtiçi ve yurtdışında proje bazında faaliyetlerine devam etmektedir. Kaliteye verilen önem ve elde etmenin zorluğunun bilincinde olarak, ahşap dekorasyon sektöründe tanınmakta ve prensiplerinden asla vazgeçmemektedir.

devamı...

img

Konsept

01.

Her Mekanda hakim ve damgasını vuran bir tarz, kavram veya konu vardır, olmalıdır. Mekana yönelik olarak önce bu ruh tasavvur edilir, bu doğrultuda bir fikir projesi geliştirilir.

Tasarım

02.

Yanlış seçilen tasarımla, mekanda hangi malzemeyi kullanırsanız kullanın başarılı olmak çok zordur. Doğru tasarım ve doğru malzeme her zaman olumlu sonuç verir.

Üretim

03.

Fabrikamızda kullandığımız ahşap işleme makinalarıyla günümüzdeki modern teknolojiye ayak uydurmaktayız. Özel Ahşap üretim konusunda her türlü çözümler sunmaktayız.

Projelerimiz

Sc Dekorasyon

Hayallerinizi
gerçeğe dönüştürün

Sc Dekorasyon olarak 1. kalite mobilya tasarımı ve imalatı
ayrıca proje bazlı özel üretim yapan alanında uzman bir firmayız.

Anahtar Teslim Mobilya Çözümleri

Kullanım alanı ve taleplerinize özel olarak ihtiyaç duyduğunuz mobilyanız için özel mobilya tasarımı gerçekleştiriyoruz. Nakliyesinden montajına kadar tüm detaylarla biz ilgileniyoruz.

İmalat Kalitesi

Kalite, tasarım ve kullanım ömrü bizim için en önemli kriterlerden biridir. Daima en kaliteli malzeme ile çalışarak, işinde uzmanlaşmış ustalarmızla en verimli işçiliği birleştiriyoruz.