sapanca otel


Sapanca Otel
Göl Manzarasında Romantik Anlar!

Sapanca otel fırsatlarından yararlanarak bu hafta sonunu huzur ve konfor içinde geçirmek istemez misiniz? Göz alıcı güzellikteki bu coğrafyada, yeni açılan kaliteli otellerde kalacak, manzaranızın tadını çıkaracaksınız. Panoramik Sapanca manzarasına karşı Sapanca otel hizmetlerinden yararlanabilirken dilediğiniz an heyecanlı aktivitelere katılabilirsiniz.

Göl ve çevresinde yapacağınız akşam yürüyüşleri haftanın yorgunluğunu atmanızı sağlayacak; Maşukiye, Kartepe, Kırkpınar gibi güzellikler ilginizi çekecek. Göl kenarındaki kafelerde brunch yapacak, trekking etkinliklerine katılacak, kuş seslerini dinleyecek ve bol bol fotoğraf çekeceksiniz. Doğayla baş başa, huzur dolu bir tatil sizi bekliyor. Sapanca otelleri için yerinizi şimdiden ayırtın.

Sapanca otel fiyatlarını görmek için tıklayın..

  • Arkadaşlarla geldiğimiz Sapanca’da kanodan kampa kadar her şeyi yaptık. Burası oldukça keyifli bir yer. Tekrar geleceğiz.

    Yasin Ahmet Yanlı
  • Yemyeşil Sapanca gerçekten beni şaşırttı. Burada böylesine mutlu olacağımı düşünmezdim. Doğa ile iç içe olmak harikaydı.

    Mert Taşçı
  • İstanbul’dan Sapanca’ya yaptığımız hafta sonu kaçamağı tam anlamıyla dört dörtlüktü. Ben hayatımda bu kadar huzurlu ve sakin bir yer daha görmedim.

    Leyla Tütün
Tüm Sapanca otel yorumları için tıklayın…Sapanca’da bir gün nasıl geçer, neler yapılır?Sapanca’nın En Güzel Oteli – Nerede Kalınır?

En Çok Tercih Edilen Sapanca Otelleri

Sapanca Blog

Abone Ol

Sapanca fırsatlarından yararlanmak ve her an haberdar olmak için sitemize üye olun!