• 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1

UMUT FİZİK TEDAVİ-EVDE FİZİK TEDAVİ

Osteopati, manuel terapi ve kuru iğneleme gibi özel tedavi tekniklerinde deneyimli fizyoterapist ekibiyle bel fıtığı, boyun fıtığı, sırt ağrıları, fibromiyalji ve diğer tüm kas-iskelet sistemi hastalıklarında etkili ve hızlı tedavilerle hizmetinizdedir. 
Umut Fizik Tedavi ayrıca uzman fizyoterapist ekibiyle evde fizik tedavi ihtiyacı olan hastalara da hizmet veriyor..

Felç (İnme) hastaları, MS, parkinson, omurilik yaralanmaları gibi nörolojik hastalıklarda, kalça-diz protezleri, kalça kırığı, ön çapraz bağ ameliyatları gibi ortopedik hastalıklarda, cerebral palsy, spina bfida, tortikolis gibi pediatrik hastalıklarda, ve yürümesini yitiren ve kasları zayıflayan geriatrik hastalıklarda evde fizik tedavi hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.


Evde Fizik Tedavi Nasıl Yapılır?
Felç geçirmiş olan hastalar, kalça kırığı ameliyatı olan hastalar, kalça ve diz protezi ameliyatı olan hastalar, geriatrik hastalar veya herhangi bir nedenle yürümesini yitiren hastalar evde fizik tedaviye ihtiyacı olan hastalardır. Hasta yakınlarının araştırmaları sonucu eve gelen fizyoterapist ile birlikte evde fizik tedavi süreci başlar.

Evde Ücretsiz Fizik Tedavi Var Mı?
Günümüzde hastane yatış sürelerinin uzun olması ve hastaları hastaneye götürüp getirmekte yaşanan sıkıntılardan dolayı hastalar artık evde fizik tedavi seçeneğini değerlendirmektedir. Evde sağlık hizmetleri kapsamında evde ücretsiz fizik tedavi hizmeti uygulayan belediyeler bulunmaktadır fakat belediyelerin  evde ücretsiz fizik tedavi hizmetleri seans ve süre açısından yeterli gelmeyebilir. Bunun yanı sıra büyükşehirlerde bulunan fizik tedavi hastaneleri evlere fizyoterapist göndererek hastalara evde ücretsiz fizik tedavi imkanı sunabilmektedir.

Evde Fizik Tedavi Ücretleri Ne Kadar?
Özel olarak eve gelen fizyoterapistlerin evde fizik tedavi ücretleri hastalığın tanısına ve eve gelen fizyoterapistin ücret politikasına bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir. Evde fizik tedavi ücretleri ile ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

Evde Fizik Tedavi Cihazları
Eve gelen fizyoterapistler hastaya göre değişmekle birlikte birtaķım fizik tedavi cihazları kullanabilmektedir. Bunlar TENS cihazları, kas güçlendirme cihazları, egzersiz lastikleri, bilek ağırlıkları, ağrı bantları, walker, baston ve tripod gibi yürümeye yardımcı cihazlar.

Evde Fizik Tedavi Hareketleri
Evde fizyoterapistinizin hastalara uyguladığı hareketler dışında hasta ve hasta yakınları fizyoterapistinizin önerdiği sıklık doğrultusunda öğretmiş olduğu evde fizik tedavi hareketlerini uygulamalıdırlar. Bu şekilde hem seansların verimliliği artmış olur hem de iyileşme süresi kısalmış olur.

E-Randevu Sistemi

Ad Soyad

Telefon Numarası

Rahatsızlığınız Hakkında

Fizyoterapide her zaman bir umut vardır