• Adres:Akdeniz San. Sit. 5037 Sok. No:137 ANTALYA
  • Sertifika: ISO 9001: 2010

Hoş Geldiniz Eksper Makina

Forklift, İstifleme Makinaları başta olmak üzere,Transpalet, Personel Kaldırıcı makinaları konusunda faaliyet gösteren firmamız sektöründe dünya lideri olan bir çok büyük firmanın temsilciliğini de yapmaktadır.

Eksper Makina

Müşterilerinin memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinen firmamız kısa sürede çözüm üretmek üzere profesyonel ekip çalışması ve garantili servis anlayışı ile her zaman müşterilerinin çözüm ortağı olacaktır..

Devamı...

Bizden Haberler

S.S.S

  • Kapalı alanda benzinli, dizel ya da LPG'li forklift kullanılabilir mi, ya da kullanılabilmesi için ne gibi modifikasyonlar gerekir?
    Dizel motorların yüksek sıkıştırma oranları ve yüksek yanma sıcaklığında çalışıyor olması, azot oksit (NOx), ağır hidrokarbon (HC) ve partikül emisyonlarının fazla olmasına neden olur. Bu yüzden eğer kapalı alanda benzinli, dizel ya da LPG'li forklift kullanılacaksa bu araçların eksoz sistemlerinde emisyon kontrol sistemlerinin bulunması gerekir. Eksoz gazının insan sağlığı üzerinde olumsuz etkileri olduğu için kapalı alanda eksoz tahliye ve havalandırma sistemlerinin de bulunması zorunludur.
  • Lpgli mi yoksa elektrikli forklift mi seçmeliyiz?
    Maliyet açısından karşılaştırma yapıldığında lpg yakıt sistemli forkliftler diğerlerine göre daha ekonomiktir. Fakat bir performans karşılaştırması yapılacak olursa tabi ki elektrikli forkliftler lpg li forkliftlerden çok daha üstün çıkacaktır.
  • Forklifti satın alsam ne kadar süre çalıştırabilirim?
    Bir forklift ticari ömrü tamamen sizin kullanım şartlarınıza ve yoğunluğa bağlıdır 10-12 bin saat sonra forkliftin daha sık arıza çıkartmaya başlayabileceğini öngörmek mümkündür buda kaba bir hesapla günde 8 saat çalışan bir ortamda 5 senelik bir süre anlamına gelir. Eğer günlük forklift kullanımınız 8 saatin altında ve çalışma şartlarınız (rampa, bozuk zemin, tozlu ortam) zorlayıcı değil ise çok daha uzun yıllar forkliftiniz size hizmet edecek demektir. Dikkat etmeniz gereken forkliftinizin periodik bakımları tam zamanında özen göstermektir.

Servis Markalarımız

  • 0242 221 23 73Pazartesi-Cumartesi, 08:30-19:00
  • ramazan@ekspermakina.com 24 saat içinde cevap veriyoruz
  • Akdeniz Sanayi Sitesi
    5037 Sokak No:137 ANTALYA
renk seçme yeri
Renkleri kolayca değiştirebilir ve değiştirebilirsiniz.